DxO Nik Collection 2

Nik Collection er en samling ­avanserte bildebehandlingsverktøy som kan brukes til å fjerne støy, øke skarpheten, justere farger og konvertere til svart-hvitt.

#Program #DxO
9.0

Nik Collection er en samling ­avanserte bildebehandlingsverktøy som kan brukes til å fjerne støy, øke skarpheten, justere farger og konvertere til svart-hvitt. I tillegg følger det med en lang rekke forhåndsinnstillinger som f.eks. kan gi bildene et analogt uttrykk, og de dempes så du ikke får overredigerte ­bilder. Med den nye versjonen følger det med 40 nye presets.

Det som gjør Nik Collection fantastisk, er muligheten for å justere hver enkelt innstilling lokalt og dermed kunne få akkurat det resultatet du er ute etter. Den tidligere gratisversjonen av programmet var virkelig god, men hvis du aldri har prøvd den, vil du absolutt også føle at du får veldig mye for pengene med denne nye versjonen.

Konklusjon

Den tidligere gratisversjonen av programmet var virkelig god, men hvis du aldri har prøvd den, vil du absolutt også føle at du får veldig mye for pengene med denne nye versjonen.

Spesifikasjoner

Merke
DxO