Kolor Autopano Pro 3

Intuitivt program smelter lett sammen massevis av bilder til et vellykket panorama, og Raw-format er ikke noe problem.

#Program #Kolor
9.1

Når man fotograferer panoramaer, kan det opp-stå problemer med å få alle opptakene smeltet sammen til et flott motiv. Mange kompaktkameraer og bildebehandlingsprogrammer kan utføre oppgaven, men ingen klarer det like flott som Kolor Autopano Pro 3.
Programmet er intuitivt å bruke, og den første gleden melder seg allerede når man åpner filene sine. Autopano Pro 3 sorterer og velger nemlig selv ut de bildene som skal smeltes sammen i det ferdige panoramabildet. Programmet kan sette fra to og opp til 2000 bilder sammen til et panorama, og det tar selv høyde for og optimerer farge- og lysforhold. Det er også smart at når man velger fargegjengivelse for ett bilde, overfører programmet den til det ferdige panoramaet. Med tre klikk kan man fjerne uønskede elementer på bildene, og programmet kan arbeide med stort sett alle formater, og selvfølgelig også raw-formatet. Det ferdige panoramaet kan ses i ni forskjellige utttrykk, blant annet med form som en jordklode.

Konklusjon

Et glimrende program hvis man vil arbeide profesjonelt med panoramafotografering. Det håndterer opptil 2000 bilder om gangen og sorterer og velger selv ut de bildene som skal inngå i panoramaet. Det er enkelt å få perfekte farger og høy kontrast i en fei.

Spesifikasjoner

Merke
Kolor