ON1 Photo RAW 2019

En god raw-konverter til en fin pris. Mange avanserte funksjoner og god brukervennlighet. Ingen egne moduler til for eksempel utskrift eller nett. ­Treg eksport av ferdige bilder.

#Program #ON1
8.8

Den første umiddelbare fordelen med ON1 er at programmet ­tar utgangspunkt i mappestrukturen på datamaskinen, og ­derfor kommer du raskt i gang med organisering og bildebehandling. Du har også tilgang til bilder i skyen, for eksempel i Dropbox. Flere av funksjonene er bygd opp like oversiktlig som i Lightroom, for eksempel Details og Lens Corrections.
Et annet fortrinn, sammenlignet med Lightroom, er at du kan ­jobbe i lag – ikke minst med den nye funksjonen Auto Align Layers. Her kan ON1 automatisk rette opp en rekke bilder nøyaktig så du kan flette dem sammen og for eksempel male fram en person flere steder i bildet med maskeringsverktøy og lag. Det fungerer godt. Dessverre er ikke den nye Focus
Stacking-funksjonen like imponerende. Selv om vi kunne sette sammen fem raw-filer med forskjellig fokus til ett bilde på 20 sekunder, var effekten skuffende med stygge pikselerte områder. Vil du kopiere Lightroom-katalogen din til ON1, kan det gjøres med få klikk, og du kan også få med justeringene og samlingene dine over. For innbitte Lightroom-brukere må det nok mer til for å bytte side, men for fotografer som vil slippe en abonnementsordning, er ON1 en god kandidat.

Konklusjon

For innbitte Lightroom-brukere må det nok mer til for å bytte side, men for fotografer som vil slippe en abonnementsordning, er ON1 en god kandidat.

Spesifikasjoner

Merke
ON1