onOne Software Perfect Photo Suite 7 Premium Edition

Denne programvarepakken gir særlig Elements-brukere bedre bildebehandling, men den favner litt for bredt.

#Program #onOne
8.8

Amerikanske OnOne Software lager en rekke kraftige plug-ins, som de har samlet i pakken Perfect Photo Suite 7 til under halv pris. Perfect Effects 4 sørger for grunnleggende bildebehandling, der særlig funksjonen Color Enhancer til å forbedre fargeområder selektivt, samt Tone Enhancer til å justere lys og kontrast med f.eks. et kurveverktøy, er et sterkt supplement til Elements. Pakken byr også på Perfect Mask 5.2 til å frilegge motiver enkelt og elegant, mens man med Perfect Portrait 2 sparer en masse tid hvis portretter og hud skal forbedres. Det når ikke helt Portrait Professional 11, men er fortsatt glimrende. Perfect B&W bør fremheves for å være både enkelt og effektivt til å gjøre flottere konverteringer til svart-hvitt, og FocalPoint 2 kan sløre til deler av bildene med effektive verktøy. Avslutningsvis er Perfect Resize 7.5 det bes-te til å forstørre bilder til kjempeutskrifter.
Versjonen Lightroom & Aperture Edition fås for det halve av Premium Edition, hvis du ikke behøver tett integrasjon med Photoshop.

Konklusjon

De enkelte programmene er av høy kvalitet, men de dekker ganske forskjellige behov, så pakken gir først økonomisk mening hvis du ofte bruker flere. Den er et flott supplement til Elements, og Lightroom & Aperture Edition er et glimrende kjøp.

Spesifikasjoner

Merke
onOne