onOne Software, Perfect Photo Suite 8 Premium Edition

Versjon 8 av dette programmet til bildebe-handling har fått flotte funksjoner til å styrke kontrasten og fremheve detaljene på en eminent måte. Men Ikke alt er helt perfekt.

#Program #onOne
8.3

Denne store programvarepakken har særlig fått kraftige funksjoner til å forbedre kontrast og klarhet. Spesielt nyheten Dynamic Contrast imponerer, da man lett kan styre kontrasten i henholdsvis de små og mellomstore detaljene samt de større flatene, og det gjør det lett å gi f.eks. landskapsbilder en masse ekstra klarhet og struktur. Effekten HDR er også et stort pluss, da man langt lettere enn i f.eks. Lightroom kan tilføre struktur, klarhet og et drømmeaktig skjær til bildet. Dessuten er det lett å begrense effekten til f.eks. mellomtoner, høylys eller skygger, og man kan velge det ønskede toneområdet i motivet. Det er likevel forvirrende at man kan arbeide med lagene i to forskjellige moduler hvor ting ikke fungerer helt likt. Det nye modulen Enhance, hvor man kan utføre enkle justeringer av lys, kontrast og farger, gir ikke mye mening hvis man har f.eks. Elements. Til gjen-gjeld er modulen B&W flott til å konvertere til svart-hvitt, mens Portrait gjør en fin jobb med å glatte ut huden på portrettet.

Konklusjon

De nye, kraftige effektene til å forbedre kontrast, klarhet og detaljer i Perfect Effects imponerer, og du får avanserte funksjoner til svart-hvite bilder. Premium Edition virker både som selvstendig program og plug-in, men plug-in-versjonen til 802 kroner er et bedre kjøp.

Spesifikasjoner

Merke
onOne