Skylum Luminar 2018

Det er utrolig enkelt å skape sterke, iøynefallende resultater. Det er fort gjort å havne langt over på motsatt side av naturlig motivgjengivelse.

#Program #Skylum
8.9

Hvis du sliter med å få landskaps- eller feriebildene dine til å se fantastiske ut, med mettede farger og iøynefallende effekter, kan Skylum Luminar 2018 være løsningen. Skylum Luminar 2018 er et selvstendig bildebehandlingsprogram som egentlig er filterbasert. Har du et landskapsbilde tatt på en trist, grå dag, kan du trylle det om til en malerisk, disete morgenstemning, hvor solen hever seg i horisonten. Programmet har skyveknapper for lys og farge, omtrent om Lightroom, men det er først når du drar på med filtrene, at Luminar viser sitt eksistensgrunnlag.
Effektene har engelske navn og er gruppert som grunnleggende, problemløsende, ­profesjonelle og kreative. Der de tre første stort sett leverer det samme som en utvannet utgave av Photo­shop og Lightroom, er det de kreative filtrene som har noe å by på. Her er det mulig å skape «den gylne time», «solstråler» og annet snadder. Noe som irriterer, er at hvert filter du har brukt, åpner seg med ­skyveknapper på høyre side av skjermen. De tar plass, og ganske snart må du bruke tid på å lukke de du ikke bruker lenger. Programmet fås til både Mac og Windows, og før du kjøper tilgang til fullversjonen kan du laste ned en 14-dagers gratis demoversjon.

Konklusjon

Det er utrolig enkelt å skape sterke, iøynefallende resultater.

Det er fort gjort å havne langt over på motsatt side av naturlig motivgjengivelse.

Spesifikasjoner

Merke
Skylum