Benro A38T

Benro A38T er et robust, gedigent og presentabelt ettbensstativ. Det hører hverken til de letteste eller billigste, men gir god mening fordi det takket være kulehodet i foten er enkelt å panorere med.

#Stativ #Benro
8.8

Med sine fire seksjoner kan Benro A38T klappes ut i fin høyde. Det er forsynt med en kraftig, bløt gummifot som sitter på sitt eget kulehode. Det gjør at du kan bruke stativet innendørs uten å lage merker i gulvet, og at du kan gjøre mykere panoreringer. Stativet leveres uten hode, men Benro lager spesielle hoder som kan kjøre opp og ned, men ikke vippes i høydeformat. Vi har prøvd DJ90 til 595 kroner. Stativet er i lekker kvalitet som føles solid. Klemskruer belagt med gummi går godt, og det er skumgummi på håndgrepet. Benro hevder at stativet kan bære 18 kilo, noe som lyder optimistisk. Det er imidlertid ikke å nøye. Et Nikon D4S med AF-S 800mm F5.6 veier under seks kilo. Mer enn det får de færreste av oss bruk for.

Konklusjon

Benro A38T er et robust, gedigent og presentabelt ettbensstativ. Det hører hverken til de letteste eller billigste, men gir god mening fordi det takket
være kulehodet i foten er enkelt å panorere med.

Spesifikasjoner

Merke
Benro