Cullman Concept One 622TC

Låsemekanismen som bestemmer hvilken vinkel bena skal låses i er annerledes enn på andre i denne klassen, men den fungerer veldig bra.

#Stativ #Cullmann
8.9

Concept One-stativet fra Cullmann er et gjennomført stativ i særdeles god kvalitet. Det sitter et fantastisk hode på som har klikklås. Stativet fungerer akkurat slik som de fleste andre modeller i denne klassen ved at bena kan brettes opp rundt hodet, slik at det bruker minst mulig plass når det er pakket sammen. Vrilåsene fungerer veldig godt og selv om det er fem ledd i bena blir de svært stabile når stativet er foldet ut og låst.
Det følger med en liten pose og en ekstra midtsøyle som er mye kortere.
Med den lille midtsøylen kan du få stativet helt ned på bakkenivå.
Da stativet blir ustabilt med den lange midtsøylen oppe er det godt at du kan bytte den ut med en kort midtsøyle, da den vil være et bedre valg i de fleste situasjoner. Låsemekanismen som bestemmer hvilken vinkel bena skal låses i er annerledes enn på andre i denne klassen, men den fungerer veldig bra. Du trekker tilbake en bred fjærpåvirket ring for å justere stativbenet, når du slipper denne igjen låses benet i nærmeste posisjon.

Konklusjon

Et bra og fleksibelt tilbud på et kompakt stativ i høy kvalitet til en fin pris. Gode lukkermekanismer.

Spesifikasjoner

Merke
Cullmann