Cullmann Carvao 832MC

Carvao 832MC er bygget i solid aluminium med sterke ben av karbon som holder vekten nede på bare 2,2 kilo. Det ene benet kan skrus av og settes sammen med midtstangen til en monopod.

av Utstyrsguiden #Stativ #Cullmann
9.1

Tyske Cullmann har brukt solid aluminium ved alle skjøter og bevegelige deler på dette stativet for krevende entusiaster. Bena er laget av karbon, noe som får vekten ned til bare 2,2 kilo inkludert det robuste kulehodet. Det er to justeringsskruer på hodet, og med en liten skrue justerte vi hvor stramt kulen beveges. Det var en fordel når vi brukte tungt utstyr.
Bena har en diameter på hele 3,2 centimeter og kan vippes 180 grader, så vi kunne snu midtstangen nedover for makro. Det ene benet kan også skrus av og settes sammen med midtstangen til en monopod. Den maksimale arbeidshøyden på 180 centimeter ga oss en god arbeidsstilling under alle forhold. Stativet var veldig stabilt, uansett om vi fotograferte med et stort speilrefleks eller et lite speilløst.

Konklusjon

Skal man ha et enormt robust og samtidig lett stativ for tungt utstyr, er Cullmann et veldig godt valg. Det er tenkt på de minste detaljer.

Spesifikasjoner

Merke
Cullmann