DJI OSMO Mobile 3

Det finnes en del gimbaler for stabilisert filming med smarttelefoner, men ofte er de så store at de aldri blir med på tur.

#Stativ #DJI
9.1

Det finnes en del gimbaler for stabilisert  filming med smarttelefoner, men ofte er de så store at de aldri blir med på tur. Dette forandrer DJI med OSMO Mobile 3, som kan slås sammen og få plass i en jakkelomme. Det er et fremskritt som ikke har gått ut over den gode ergonomien. Bruker man appen DJI Mimo til å ta opp med smarttelefonen, kan man for eksempel zoome eller velge fokusområde med knappene på grepet. Man kan også bytte mellom telefonkameraene ved å trykke et par ganger på knappen foran på grepet. Mobile 3 har en virkelig god pris og er dessuten enkelt å balansere, og den gir akkurat så rolige opptak som det den større forgjengeren gjorde. For 200 kroner ekstra får du med en robust veske og et lite stativ.

Konklusjon

Mobile 3 har en virkelig god pris og er dessuten enkelt å balansere, og den gir akkurat så rolige opptak som det den større forgjengeren gjorde. For 200 kroner ekstra får du med en robust veske og et lite stativ.

Spesifikasjoner

Merke
DJI