Manfrotto 680B

Det klassiske og profesjonelt beregnede 680B er et godt og nærmest uslitelig stativ. Faktisk er det nesten overdrevent robust, selv hvis du jobber med godt speilrefleksutstyr og en kraftig telezoom.

#Stativ #Manfrotto
8.7

680B er et klassisk Manfrotto-stativ, som med sin kraftige konstruksjon virker meget solid. De tre flipplåsene er store, solide og utformet slik at man enkelt og greit kan betjene dem, og når de først er låst sitter de urokkelig fast. Når det blir behov for å etterstramme, gjøres det enkelt med vanlig verktøy. Stativet leveres uten hode, men Manfrotto har ikke bare mange kulehoder å velge mellom, men også spesielle til ettbensstativer som kan vippe opp og ned. Vi prøde 234RC-hodet til 471 kroner som fungerer glimrende. Et hode gjør det enklere å montere kameraet, da det gjøres via en stativplate i stedet for at man må skru stativet opp i bunnen av kameraet. Vårt eneste ankepunkt er at det er litt tungt og dyrt.

Konklusjon

Det klassiske og profesjonelt beregnede 680B er et godt og nærmest uslitelig stativ. Faktisk er det nesten overdrevent robust, selv hvis du jobber med
godt speilrefleksutstyr og en kraftig telezoom.

Spesifikasjoner

Merke
Manfrotto