MoGoPod MGP-M

MGP-M kan tross sin litt beskjedne høyde, fint brukes som klassisk ettbensstativ. Det er raskt å jobbe med og mer fleksibelt enn noe annet stativ i klassen, men det er spesielt egnet til actionvideo.

#Stativ #MoGoPod
8.7

Den største MoGoPod du kan få er MGP-M, og den kan trekkes ut i en fornuftig lengde med et enkelt grep. Den amerikanske produsenten har skrevet mål på benet, så man kan se hvor langt stativet blir. Det er smart, men lengden angis kun i tommer. MoGoPod er først og fremst en plattform for actionvideo. Du kan f.eks. få et belte som foten kan skrus fast i, og så kan du slå det fullt ut fra hoftehøyde og ta video over dem som står foran. Det kan imidlertid fint brukes som klassisk ettbensstativ, og her er det en fordel at det er utstyrt med to ringer til den kraftige medfølgende remmen, noesom gjør det enkelt å transportere. Det er en skrue i håndgrepet så det kan monteres som tverrarm på et vanlig fotostativ.

Konklusjon

MGP-M kan tross sin litt beskjedne høyde, fint brukes som klassisk ettbensstativ. Det er raskt å jobbe med og mer fleksibelt enn noe annet stativ
i klassen, men det er spesielt egnet til actionvideo.

Spesifikasjoner

Merke
MoGoPod