Velbon RUP-L43II

Velbon RUP-L43 II gir virkelig mye stativ for pengene og er et stativ vi klart vil anbefale til APS-C kameraer med zoomobjektiver opp til 70-300 mm. Det er ikke helt uslitelig, men lett og enkelt å bruke.

#Stativ #Velbon
8.9

Velbons modellbetegnelser er ikke enkle å gjennomskue, men på godt norsk er RUP-L43 II identisk med RUP-L40 bare med den forskjellen at det er utstyrt med et lite kulehode for en merpris på bare 10 kroner. Det er ikke noen plate til å montere kameraet på, men en liten skrue på hodet gjør det enkelt å skru kameraet av og på. Stativets maksimale kameravekt er to kilo, og det kan det lille hodet klare helt fint. Man må imidlertid vri mange omganger på hjulet som skrur fast kameraet, så det tar sin tid, men det går. Forøvrig er stativet enkelt og fornuftig utført med effektive låser. De holder stativet godt, men kan ikke etterstrammes når de blir slitt. Et godt valg hvis du av og til har bruk for et ettbensstativ.

Konklusjon

Velbon RUP-L43 II gir virkelig mye stativ for pengene og er et stativ vi klart vil anbefale til APS-C kameraer med zoomobjektiver opp til 70-300 mm. Det er ikke helt
uslitelig, men lett og enkelt å bruke.

Spesifikasjoner

Merke
Velbon