Samsung Galaxy S9+

Forrykende bildekvalitet med mange detaljer og gode farger i både jpeg- og råformatbilder.. Man kan ikke fotografere i råformat med telekameraet. Lett å feilbetjene kameraappen.

av Utstyrsguiden #Fototilbehør #Samsung
9.4

Bildekvaliteten du får fra Samsungs nye flaggskip, hører til helt i toppsjiktet fra en mobiltelefon. Nydelig detaljgjengivelse, gode naturlige farger og flotte eksponeringer gjør at den tar knekken på iPhone X og Huawei P20 Pro på flere områder. S9+ har to bakovervendte kameraer med brennvidder som tilsvarer 26 og 52 mm.
I kameraappen til Samsung kan du velge Pro-tilstand og justere for eksempel ISO-verdi og lukkertid, og du kan fotografere i råformat og justere lys og farger helt i mål. Dessverre kan man bare bruke råformat med vidvinkelkameraet.
Vi feilbetjente appen ofte. Du trenger knapt nok å berøre skjermen før appen endrer opptaksprogram og for eksempel går inn i panorama- eller selfie-mode. Det er irriterende, men den gode bildekvaliteten trekker karakteren opp.
Vidvinkelkameraet har justerbar blender der du kan velge mellom F1.5 og F2.4, og det er unikt. Går man helt innpå motivet, får du en litt mer uskarp bakgrunn på F1.5, men ellers kan vi ikke se noen forskjell, så vi kunne godt ha klart oss med en fast blender på F1.5. Androidtelefonen har en lekker skjerm, men også en irriterende hjelpefunksjon som det er altfor enkelt å aktivere.

Conclusion

Androidtelefonen har en lekker skjerm, men også en irriterende hjelpefunksjon som det er altfor enkelt å aktivere.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung